curhatsampah

repost : “My – Grow Old With You..”

I wanna make you smile whenever you’re sad
Carry you around when your arthritis is bad
All I wanna do is grow old with you

I’ll get your medicine when your tummy aches
Build you a fire if the furnace breaks
Oh it could be so nice, growing old with you

I’ll miss you
I’ll kiss you
Give you my coat when you are cold

I’ll need you
I’ll feed you
Even let ya hold the remote control

So let me do the dishes in our kitchen sink
Put you to bed if you’ve had too much to drink
I could be the man who grows old with you
I wanna grow old with you

Dulu pengen banget kalau misalkan dilamar sama si Future Husband pake lagu ini waktu kita berdua nonton Final NBL. dan dia nyanyi di tengah2 lapang pas game nya break pake Gitar atau full band sekalian.. HAHAHAHA .. Yah biar kayak The Wedding Singer sekaligus Never Been Kissed gitu deh, saya kan jadi berasa Drew Barrymore. *apacoba*

But since I find my Fajar (whom I wish He will be THE ONE).. and I know him so well, impian ini semakin jauh dari kenyataan.. HUAHAHAHA.. tapi tak apa-apa deh, selama nanti akhirnya sama dia, setiap Hari selalu Grow Old With You, ga usah diucapkan cukup diimani dan diamalkan.. *halah .. hihihihihi..

 

♡ NP ♡

Postingan ini adalah repost dari Tumblr saya disini : www.nyapurnama.tumblr.com
thanks to Mega, yang udah nemuin video diatas duluan.. lalu saya reblogged dari tumblr nya dan saya copy lagi kesini.. ngihihihi..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s